دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی

دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی

نگهداری غذا
راههای نگهداری مواد غذایی
اثرات روشهای نگهداری مواد غذایی
روشهای نگهداری مواد غذایی
دانلود پاورپوینت نگهداری غذا
دانلود پاورپوینت نگهداری مواد غذایی
دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی
دانلود پاورپوینت صنایع غذایی
دانلود پاورپوینت مهندسی صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پاورپوینت رشته صنایع غذایی

روشهای نگهداری مواد غذایی

 

 

مقدمه:

نگهداری غذا روندی برای کاهش فساد (از دست دادن کیفیت یا ارزش غذایی ) توسط میکرو ارگانیسم‌ها است. از روش‌های نگهداری، می‌توان به استفاده از باکتری‌های خوش خیم، مخمرها و قارچ برای اضافه کردن ویژگی‌های خاص (به عنوان در مثال، پنیر، شراب) اشاره کرد.حفظ و یا ایجاد ارزش تغذیه‌ای، بافت، عطر و طعم در حفظ ارزش غذا بعنوان یک غذا بسیار مهم است. قبول یک ماده خوراکی بعنوان یک کاده غذایی مناسب ممکن است در فرهنگ‌های مختلف تعبیرهای متفاوتی داشته باشد.نگهداری مواد غذایی معمولا از طریق جلوگیری از رشد باکتری‌ها، قارچ‌ها و سایر میکروارگانیسم‌ها، همچنین اکسیداسیون چربی‌ها که باعث ترشیدگی شوند، صورت می‌پذیرد. روش‌های متداول برای نگهداری غذا خشکاندن، خشک کردن جریان هوای گرم، خشک کردن از طریق انجماد، انجماد، بسته بندی در خلاء، کنسرو، نگهداری در مایعات، کریستالیزاسیون، افزودن مواد نگهدارنده یا گازهای بی اثر مانند دی اکسید کربن، هستند.

 

 

 

کلمات کلیدی:

نگهداری غذا

راههای نگهداری مواد غذایی

اثرات روشهای نگهداری مواد غذایی

 

 

 

فهرست مطالب

روش حرارتی 

استریلیزاسیون :

استفاده از سرما 

 

برای نگهداری موادغذایی با این روش ، سه راه وجود دارد که عبارتست از : 

 

سیستمهای ایجاد کننده سرما در صنعت : 

 

روشهای انجماد در صنعت عبارتند از : 

انجماد توسط هوای سرد

انجماد از طریق تماس با سطوح سرد 

انجماد با کریوژن

 

رفع انجماد از مواد غذایی

 

خشک کردن 

 

 

خشک کردن مصنوعی : 

 

روشهای خشک کردن مواد غذایی در صنایع عبارتند از : 

1- خشک کردن با هوای گرم ؛ 

2- خشک شدن با استفاده از سطح داغ ؛

 

مزایای خشک کردن : 

حفاظت ماده عذایی 

تغلیظ

 

روشهای تغلیظ در صنایع عبارتند از : 

 

تبخیر کردن ( حرارت دان تحت خلاء )

 

تخمیر  

 

استفاده از تخمیر برای نگهداری مواد غذایی : 

 

مزایای تخمیر :

عمل آوری و شور کردن

 

عمل آوری گوشت : 

 

نیتریت 4 وظیفه اصلی را در عمل اوری گوشت به عهده دارد : 

1- پایداری رنگ 

2-  کمک به ایجاد طعم

3- جلوگیری از اکسیداسیون چربیها 

4- جلوگیری از رشد بعضی میکرو ارگانیسمهای مسموم و فاسد کننده مواد غذایی به خصوص کلستریدیوم ها و استافیلو کوکوس ها ( نیتریت حفاظت در برابر بوتولیسم را تامین می نماید ) 

 

ترکیب دود : 

 

اثرات نامطلوب دود دادن

 

شور کردن سبزیها و میوه ها

 

نگهدارنده های شیمیایی

 

1-1- اسید بنزوئئیک 

1-2-اسید پروپیونیک

1-3-اسید سوربیک 

1-4-اسید استیک 

1-5-آنتی بیوتیک ها 

1-6- اکسید اتیلن و اکسید پروپیلن 

 

2) اسیدها 

3) آنتی اکسیدان ها 

4) مهار کننده های فلزات 

5) امولسیون کننده ها 

6) مواد پایدار کننده 

7 ) مواد جاذب رطوبت 

8) عوامل شفاف کننده 

9) عوامل قوام دهنده 

 

  • بررسی رابطه میان سرمایه اجتماعی و مشارکت سیاسی زنان در بین دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد

    بررسی رابطه میان سرمایه اجتماعی و مشارکت سیاسی زنان در بین دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد اعتماد اجتماعی مشارکت سیاسی انجمن های داوطلبانه شبکه های اجتماعی رابطه میان سرمایه اجتماعی و مشارکت سیاسی زنان بررسی رابطه میان سرمایه اجتماعی و مشارکت…

  • معادله مشخصه یك موجبر صفحه ای ساخته شده با مواد دستگردان

    معادله مشخصه یك موجبر صفحه ای ساخته شده با مواد دستگردان مقاله کارشناسی موجبر صفحه ای رفتن به سایت اصلی

  • بررسی اثربخشی سرمایه فکری بر عملکرد مالی صنعت بانکداری

    بررسی اثربخشی سرمایه فکری بر عملکرد مالی صنعت بانکداری مدیریت سرمایه فکری عملکرد مالی در بانک پارسیان پایان نامه تاثیر سرمایه فکری بر عملکرد مالی رابطه مدیریت سرمایه فکری با عملکرد مالی پایان نامه تاثیر سرمایه فکری بر عملکرد مالی…

  • ماهیت و اهمیت سرمایه در گردش و عوامل موثر در تعیین میزان آن

    ماهیت و اهمیت سرمایه در گردش و عوامل موثر در تعیین میزان آن سرمایه در گردش عوامل موثر در تعیین میزان سرمایه در گردش ماهیت و اهمیت سرمایه در گردش تحقیق مدیریت سرمایه در گردش تحقیق در مورد مدیریت سرمایه…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق برون سپاری فعالیت ها

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق برون سپاری فعالیت ها مبانی نظری برون سپاری فعالیت ها مبانی نظری در مورد برون سپاری فعالیت ها دانلود مبانی نظری برون سپاری فعالیت ها پیشینه تحقیق در مورد برون سپاری فعالیت ها پیشینه تحقیق…

  • ارزیابی عملکرد شرکت ها بر اساس الگوریتم درخت تصمیم

    ارزیابی عملکرد شرکت ها بر اساس الگوریتم درخت تصمیم ارزیابی عملکرد شرکت های بورس معیارهای ارزیابی عملکرد مالی ارزیابی عملکرد شرکت های پذیرفته شده بورس نسبت های مالی شرکت های بورسی بررسی نسبت های متوسط صنعت در شرکت های پذیرفته…

  • پاورپوینت آشنایی با نورپردازی و آکوستیک در فضای موزه

    پاورپوینت آشنایی با نورپردازی و آکوستیک در فضای موزه پاورپوینت نورپردازی و آکوستیک در فضای موزه نورپردازی و آکوستیک در فضای موزه آکوستیک نور در موزه نور مصنوعی نورپردازی طبیعی (نور روز) روش های نورپردازی تأمین نور استفاده از نور…

  • تمییز عامل زیان در فرض تعدد اسباب

    تمییز عامل زیان در فرض تعدد اسباب نظریه برابری اسباب و شرایط نظریه سبب نزدیک و بی واسطه نظریه سبب متعارف و اصلی نظریه سبب مقدم در تاثیر نظریه آخرین امکان پرهیز از حادثه جایگاه نظریه در حقوق ایران دانلود…

  • تهیه مدل دراستیك به منظور ارزیابی پتانسیل آلودگی آب زیر زمینی ناحیه خرامه با استفاده از GIS

    تهیه مدل دراستیك به منظور ارزیابی پتانسیل آلودگی آب زیر زمینی ناحیه خرامه با استفاده از GIS سامانه اطلاعات جغرافیایی تهیه مدل دراستیك ارزیابی پتانسیل آلودگی آب زیر زمینی آلودگی آب زیر زمینی تهیه مدل دراستیك به منظور ارزیابی پتانسیل…

  • پروپوزال ایجاد ساختاری برای ارزیابی عملکرد HSE پیمانکاران در پروژه های عمرانی

    پروپوزال ایجاد ساختاری برای ارزیابی عملکرد HSE پیمانکاران در پروژه های عمرانی شاخص های ارزیابی عملکرد hse  ارزیابی عملکرد HSE پیمانکاران شاخص های عملکردی hse مدیریت hse پیمانکاران در پروژه های عمرانی شاخص های ارزیابی عملکرد ایمنی وضعیت HSE در…